Thermo Borovi

Fa teraszburkolat

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

Thermo Borovi fa teraszburkolat

Modern megjelenés, természetes ragyogás

A kültéri fanurkolat alapanyagát az európai borovi fenyő adja. A fenyő akár 30 m magasra is képes megnőni vágásérett korára. Általánosságban elmondható, hogy származását illetően minél északabbról érkezik, ahol jellemzően zártabb erdőkben fejlődik ki az állomány, sűrűbb évgyűrű, illetve szálszerkezet alakul ki, ezáltal tartósabb, időt állóbb fa teraszburkolat állítható elő.

A kültéri felhasználás nagy igénybevétel minden fából készült termék esetében. Az időjárás kedvezőtlen hatásaival szembeni ellenállás javítása érdekében egy speciális un. “thermo” kezelésnek vetik alá az alapanyagot. A termikus kezelés által erőteljesen megváltozik a fa szerkezete: kiváló stabilitással, lényegesen jobb biológiai tartóssággal és csekélyebb nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, mint a szokványos faanyagok.

A hőkezelés hatására, színe sötétebb árnyalattal rendelkezik, mint a natúr fenyőé, megjelenése kellemes meleg tónust kölcsönöz.

FSC

Thermo Borovi

Burkolat profil
1.310-Ft + Áfa/fm
10.742-Ft + Áfa/m²

MIÉRT A THERMO BOROVI FA TERASZBURKOLAT?

\
kedvező ár
\
modern megjelenés
\
rejtett rögzitési lehetőség
\
egyszerű telepíthetőség
Thermo borovi, fa teraszburkolat

Választható terasz burkolás profilok

Borovi, fa teraszburkolat
Fa

LunaDeck2 – Profix2 teraszburkolat

MIBEN MÁS A THERMO BOROVI KÜLTÉRI FABURKOLAT?

A Finn Lunawood cég terméke a Lunadeck2 – Profix2 elnevezésű fa teraszburkolat profil. A nemzetközileg is elismert gyártó egyedi fejlesztésének köszönhető ez a rendkívül megnyerő profil kialakítás, mely magába foglalja a rejtett rögzítésnek a lehetőségét. A kültéri faburkolat nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot, tehát környezetbarát.

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

Borovi fa teraszburkolat
Burkolat profil
21 x 100 mm
változó hosszméretek
tömör, nút nélküli profil
két oldalas synus/synus felület
gesztenyebarna alapidom
Alátét stafni
45 x 70 x 3660 mm
hossztoldott trópusi fa
tömör, bordás felület
tartós fa alapidom
Olaj
Felületkezelő olaj
"Plege" színtelen
kültéri teraszburkolat
kezelő olaj
0,75, 2,5,5,0 literes kiszerelés
Teraszcsavar
Alapidom rögzítő
8,0 x 100 mm
horganyzott
tölcsér peremes beütőék
100 db / doboz
Teraszcsavar
Terasz csavar
5,5 x 50 mm “antikbarna”
A4 saválló, prémium minőségű
terasz csavar
“torx” fej
Profix
Profix 2 rögzítő
Profix2 műanyag
rejtett teraszburkolat rögzítő
kapocs
200 db / doboz
csavar nélkül

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI ALAPANYAG

A nálunk vásárolt Thermo Borovi fa teraszburkolat profilokat kizárólag első osztályú készletekből kínáljuk. A garantált minőség érdekében kiszállítás előtt egyesével újra átválogatjuk az egyes burkolatokat, elemeket, hogy Ön kizárólag prémium terméket kaphasson!

RÉSZLETES ÁRLISTA
THERMO BOROVI FA TERASZBURKOLAT

AMIT TUDNI KELL A FA TERASZBURKOLATOKRÓL

A Thermo Borovi kültéri faburkolat színe felhasználása során, az időjárás és fény hatására ezüst-szürke árnyalatba fordul. Ennek oka – melyet sokan nem tudnak – egészen egyszerű. A fa, mint alapanyag “lignint” tartalmaz, ami a fény hatására, szürkül. Ez a jelenség sajnos nem elkerülhető, mivel a fának ez egy alap összetevője a folyamat pedig természetes. A “szürkülés” bekövetkezésének ideje kitolható különböző, kimondottan erre a célra alkalmas kültéri felületkezelő olajokkal. A rendszeres felületkezelés elvégzésé nem csak esztétikai szempontból ajánlott, elvégzése hatására a faanyag tartósabb és időt-álóbb is lesz. Hála a témával foglalkozó felületkezelő anyag gyártóknak, mára már több cég kínálatában is elérhetőek olyan anyagok, melyek hatására – állapottól függően – megújítható a fa teraszburkolat megjelenése.

REFERENCIA MUNKÁINK

Fa teraszburkolat
Wpc burkolat kertben
Wpc referencia