Standard Deck

WPC teraszburkolat rendszer

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

STANDARD DECK – WPC TERASZBURKOLAT

Hagyományos megjelenés, kedvező ár!

A Standard Deck wpc teraszburkolat, a távol keleti (kínai) kültéri járólap megoldások között egy igen népszerű, hagyományos felületi struktúrával és légkamrás profil szerkezettel ellátott burkolat. Alapanyag összetételét illetően bambuszrostot és polietilént, valamint néhány százalék egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.
A gyártás során a fenti összetevők egyvelegét nagy nyomáson és magas hőmérsékleten “extrúderek” segítségével formálják. A végső megjelenési felület kialakításához, “kefe hengert” vagy csiszoló egységet, nyomóhengert használnak.

Burkolat profil

9.450 Ft + ÁFA/2,9 m-es szál

10.428 Ft + ÁFA/m²

MIÉRT A STANDARD DECK TERASZBURKOLAT?

\

klasszikus megjelenés

\

rejtett rögzítés – nincs látszó csavar a felületen

\

kétoldalas felhasználhatóság

\

nem szálkásodik, időjárás álló

\

mezítláb is kellemes járást biztosít

Választható StandardDECK WPC burkolat színek

SÖTÉTBARNA

VÖRÖSESBARNA

GRAFITSZÜRKE

Hagyományos megjelenés, praktikus felhasználhatóság

A StandardDECK WPC burkolatok 5,8 méteres szálakban kerülnek forgalmazásra, és akár ebben a méretben fel is használhatóak abban az esetben, ha az egyes szálak végén a hő-táguláshoz szükséges szabad hely rendelkezésre áll, ellenkező esetben javasolt a burkolatok hosszméretének tagolása. A teraszburkolat mindkét oldalával felfelé alkalmazható. Egyik oldalon “mikro-bordázott”, így nem csúszik, biztonságosan használható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton egyaránt. Másik oldalán szál-csiszolt, homogén felületű, melynek köszönhetően jó kontraszt hatás érhető el a WPC telepítés alkalmával. A WPC kerítés elemként történő felhasználás esetén, a külső és a belső felület is szépen megmunkált megjelenést biztosít.

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

Burkolat profil

20 x 150 x 5800 mm légkamrás profil szerkezet kétoldalas mikrobordás/szálcsiszolt felület 14,1 kg / szál

Alátét profil

30 x 40 x 2900 mm légkamrás profil szerkezet univerzális grafitszürke szín 3,1 kg / szál

Egyenes oldaltakaró

10 x 70 x 2900 mm tömör profil szerkezet kétoldalas makro és makro bordás felület 3,1 kg / szál

Rögzítő klipsz

feketére színterezett rozsdamentes acél 7,5 mm-es burkolat távolság 100 db / doboz

Indító klipsz

feketére színterezett rozsdamentes acél 10 db / doboz

Alapidom rögzítő

rozsdamentes csavar rozsdamentes alátét nylon dübel 100 db / doboz

20m² MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG

A Standard Deck teraszburkolat rendszert nem tartjuk folyamatos raktár készleten, ezért a várható szállítási idő, megrendeléstől számított 2-3 munkanap. A termék elérhetőségéről és készletéről előzetesen tájékoztatást adunk. A feltüntetett WPC teraszburkolat árak minimum 20 m² rendelési mennyiség esetén érvényesek.

RÉSZLETES ÁRLISTA STANDARD DECK TERASZBURKOLAT

AMIT TUDNI KELL A STANDARD DECK KÜLTÉRI BURKOLATRÓL

Nagy százalékú bambuszrost tartalmából eredően, A WPC padló megjelenése rendkívül természetes. A gyártó által kínált színvilágok követik az aktuális trendeket, de a hagyományos színvilágokat kedvelőknek is tökéletes megoldásokat nyújt. Mint minden természetes alapanyagot tartalmazó felület, így a StandardDeck teraszburkolatoknak is van minimális felszíni nedvszívó képessége van, továbbá színe is csekély mértékben a napfény és az ultraibolya sugárzás hatására fakul. A végső színárnyalatú WPC padló felület néhány hónap alatt alakul ki.

REFERENCIA MUNKÁINK