TimberTech "Twinfinish"

WPC teraszburkolat rendszer

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

TIMBERTECH – WPC TERASZBURKOLAT

Tömör profil kialakítás, természetes megjelenés

A TimberTech cég, élen jár a kiváló minőségű wpc teraszburkolatok, korlátok és kerítés megoldások előállításában. Székhelye az Ohio álambeli Willmington. Fejlesztési és értékesítési eredményeinek köszönhetően a Timbertech vállalat az egyik legnagyobb WPC burkolat gyártó a világon.

Lehet az lakossági, irodai vagy szabadidős létesítmény, a TimberTech termékei között biztosan megtalálható az igényeinek tökéletesen megfelelő. A teraszburkolatok színe, megjelenése éveken át garantált, felületkezelés vagy komolyabb karbantartási munka nélkül is. A Timbertech filozófiája szerint: “Weniger Arbeit, mehr Freizeit” kevesebb munka, több szabadidő. Ha a Timbertech TwinFinish wpc teraszburkolatot választja, pénzt és értékes időt takaríthat meg!

Burkolat profil
3.592 Ft + ÁFA/4,88 m-es szál
24.930 Ft + ÁFA/m²

MIÉRT A TIMBERTECH TERASZBURKOLAT?

\

tömör profil kialakításának köszönhetően rendkívül masszív

\

a rejtett CONCEALoc® rögzítő klipszek

\

rendkívül ellenálló az időjárási hatásokkal szemben

\

egyedülálló felületi struktúra, megjelenés

\

hosszú – lakossági felhasználás esetén –  25 év garancia

Választható TimberTeck WPC burkolat színek

CEDER WPC BURKOLAT

CHESTNUT WPC BURKOLAT

GREY WPC BURKOLAT

REDWOOD WPC BURKOLAT

Masszív PROFIL KIALAKÍTÁS, sokoldalú felhasználhatóság

A „TwinFinish“ teraszburkolat elemek teljesen tömör szerkezetű profil kialakítással készül. A TimberTech “twinfinish” teraszburkolat két oldala különböző felületi megmunkálással rendelkezik, ezáltal is többféle felhasználhatóságot biztosítva a felhasználók számára. A burkolatok “VertiGrain” (erezett) oldala gondoskodik az attraktív megjelenésű, csúszásmentes járófelületről, továbbá famintázata révén természet közeli érzetet kölcsönöz. A másik oldal “fogazott”, bordázott felülete tökéletes kontrasztot nyújt, így az oldalakat variálva, a padokkal, virágládákkal és más kiegészítő elemekkel kiegészítve terasza sokkal több lesz, mint egy átlagos wpc teraszburkolat megoldás. A kétoldalas Timbertech „TwinFinish“ burkolattal egy masszív, stílusos, ugyanakkor minimális ápolást igénylő WPC terasz alakítható ki, legyen szó lakossági, irodai vagy szabadidős létesítmény burkolatának kialakításról.

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

Burkolat profil

25 x 138 x 4880 mm
tömör profil szerkezet,
kétoldalas erezett / sima felület,
rögzítése, klipsszel

Alátét profil

40 x 60 x 300 mm

egyedi profil szerkezet,

univerzális szürke színben,

kompozit alapanyag

Magas oldaltakaró

18 x 285 x 4880 mm
tömör profil szerkezet,
kétoldalas erezet/erezet felület

Alapidom rögzítő

egyedi kialakítású, porfestett acél klipsz,

csavarral,

175 db / doboz

20m² MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG

A Timbertech – “Twinfinish” wpc teraszburkolat rendszert nem tartjuk folyamatos raktár készleten, ezért a várható szállítási idő, megrendeléstől számított 2-3 hét. A termék elérhetőségéről és készletéről előzetesen tájékoztatást adunk. A feltüntetett Timbertech – “Twinfinish” WPC teraszburkolat árak minimum 20m² rendelési mennyiség esetén érvényesek.

RÉSZLETES ÁRLISTA
TIMBERTECH TERASZBURKOLAT

REFERENCIA MUNKÁINK