WPC teraszburkolat - Budaörs

Minőség | Megbízhatóság | Szakértelem

WPC teraszburkolat – WPC padló – WPC kerítéselem Budaörsön

 

WPC burkolatot keres Budaörsön? Időtálló, minőségi, megbízható fa-műanyag kompozit terméket keres WPC teraszának, kerítésének vagy medence körüli burkolatának megvalósításához?

Elege van már a hosszas és fárasztó, sok esetben már rendkívül megterhelő keresgélésből, utána járásból, hogy megtalálja, a szükséges minőségi WPC teraszburkolat megoldást? WPC teraszburkolatot árulnak többen is Budaörs közelében, de miért venné a nyakába az egész várost, várakozna dugókban, majd bosszankodna a hosszas parkoló hely keresgélésen.

Van jobb megoldás is! Minket könnyen elér, mivel Budaörs mellet közvetlenül, a XI. kerületben vagyunk. Bemutató termünk és raktárunk a XI. kerületben az Andor utca 60. címen található. A telephelyen pedig díjmentesen, és kényelmesen tud autójával parkolni.

  Budaörsön is bizonyára több helyen talál építőanyag kereskedést, de vajon forgalmaznak egyáltalán WPC teraszburkolatot, WPC padlót, WPC kerítés elemet, amire Önnek szüksége van?

  Mennyi üzemanyagot kell még elautóznia, hogy megtalálja és beszerezze az Ön számára megfelelő WPC burkolatot Budaörsön?

  És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mennyi időt vesz igénybe ez a WPC teraszburkolat beszerző körút…

  Lehet ez másként is?

  Hát persze! Nem szükséges tovább keresgélnie, hogy megbízható minőségi WPC terméket találjon, legyen szó teraszburkolatról, vagy kerítés elemről. Weboldalunkon  könnyedén megtalálhatja az ön számára legmegfelelőbb WPC teraszburkolat, vagy WPC kerítés elem megoldást.

  – Telefonos ügyfélszolgálat (+36 30 630 60 21)

  – Folyamatosan megújuló WPC teraszburkolat akció

  – Szaktanácsadás WPC burkolatok, WPC kivitelezés, WPC lerakás témában

  – Az egyes WPC burkolat rendszerekről részletes termékleírás segíti Önt, hogy megtalálja a megfelelő terméket: legyen az wpc padló elem, wpc alátét profil, wpc kerítés, stb.

  Amennyiben a weboldalunkon megtalálható információt kevésnek találja, kereshet minket elérhetőségeink egyikén, hogy személyre szabottan, kizárólag az Ön kérdéseire kaphasson választ WPC teraszburkolat vásárlás, vagy WPC kivitelezés, lerakás témában.

  Miért vesztegetné a drága idejét, amit sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthatna?

  Minden  embernek az ideje a legdrágább. Ne fecsérelje eredménytelen keresgélésre, kapjon elsőre olyan értékes és hasznos információkat WPC témában, melyre valóban szüksége lesz és hasznosítani tud.

  Döntse el: inkább marad az idő-rabló, vég nélküli keresgélésnél, vagy tájékozódik és vásárol egy WPC termék specialistától, akinek a WPC burkolat nem csak egy termék a sok közül, hanem „A TERMÉK” ?

   5 érv, amiért érdemes a WPC teraszburkolatot Budaörsön is

   az M-Trend Hungary Kft-től vásárolni:

    

   1. Nem kell a fél napját WPC teraszburkolatok utáni keresgéléssel töltenie, azonnal szakértői segítséget kap!
   2. Nálunk több WPC gyártó termékeit megtalálhatja egy helyen
   3. Bemutatótermünkben Személyesen is meg tudja nézni a termék kínálatot
   4. Ingyenes mintadarabot tudunk adni az adott WPC elemekből
   5. A népszerű WPC teraszburkolat rendszereket, raktárról azonnal meg tudja vásárolni

   WPC teraszburkolatok oldalunkon, az általános alapismereteken túl, többek között az alábbi termékeket is megtalálhatja:

   Fa- műanyag kompozit, vagyis WPC teraszburkolat, WPC kerítés elem, WPC padló, WPC járólap, WPC alátét profil, WPC párnafa, WPC oldaltakaró elem, WPC szegő profil, WPC rögzítő, stb.

   Nézzen körül, és válasszon WPC burkolat kínálatunkból!

    WPC TERASZBURKOLAT RENDSZEREK

    VÁLASZTÉK GYÁRTÓK ÉS MÁRKA NEVEK SZERINT

    TrendDeck

    TrendDECK – kültéri WPC teraszburkolat rendszer

    „Elegáns megjelenés, magas minőség, kedvező ár…”

    A Trend DECK teraszburkolat rendszer a távol-keleti gyártók egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb kapacitású WPC burkolat gyárából származik. A WPC burkolat alap összetevőit tekintve bambuszrost és műanyag keverékéből, egészen pontosan 60%-ban bambuszrostból, 30%-ban polietilénből és 10%-ban egyéb adalékanyagból készül.

    UPM
    UPM – ProFiDECK

    „Magas ellenálló képesség, modern színvilág…”

    A Finn székhelyű UPM anyacég – sok egyéb környezettudatos és innovatív terméke között- kiemelkedő, nagy részben újra hasznosított alapanyagokból előállított UPM ProFiDeck kültéri teraszburkolat rendszer. Gyártása Finnországban (mely elsősorban a skandináv országokat szolgálja ki) és Németországban történik, magas minőségi keretrendszeren belül.

    MYWPC
    MyWPC

    „Különleges anyagkeverék, egyedi megjelenés…”

    A My WPC teraszburkolat család a távol keleti (kínai) gyártók egyik kiemelkedő, egyedi megjelenésű terméke. A hangsúlyt a “több tónusú” felület kialakítására helyezték, ezáltal egy saját fejlesztésű és szabadalmaztatott speciális technológiájának köszönhetően a WPC burkolat tejes keresztmetszetében kevert, több tónusú, így a hagyományos teraszburkolatokkal ellenben, egyedi és még természetesebb a megjelenés.

    StandardDeck
    StandardDECK

    „Hagyományos megjelenés, kedvező ár…”

    A Standard Deck wpc teraszburkolat, a távol keleti (kínai) kültéri járólap megoldások között egy igen népszerű, hagyományos felületi struktúrával és légkamrás profil szerkezettel ellátott kültéri burkolat. Alapanyag összetételét illetően bambuszrostot és polietilént, valamint néhány százalék egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.

    Timbertech
    Timbertech – Twinfinish

    „Tömör profil kialakítás, természetes megjelenés…”

    A TimberTech cég, élen jár a kiváló minőségű teraszburkolatok, korlátok és WPC kerítés megoldások gyártásában, fejlesztésében és értékesítésében. Székhelye az Ohio állambeli Wilmingtonban van és az egyik legnagyobb WPC gyártó a világon. Lehet az lakossági, irodai vagy szabadidős létesítmény, a TimberTech termékei között biztosan megtalálható az igényeinek tökéletesen megfelelő WPC burkolat.

    fiberon
    Fiberon – HORIZON

    „Magas ellenálló képesség, fa erezetű felület, természetes és elegáns megjelenés…”

    Az Amerikából származó Fiberon teraszburkolatok a WPC piac egyik legkiemelkedőbb terméke. A gyártás során egyedülálló technológiákat alkalmaznak,melyek biztosítják a kiváló minőségű készterméket. A teraszburkolat tömör profil kialakítású és egy speciális un. “perma-tech” réteggel van körbe vonva.

    REFERENCIA MUNKÁINK

    Wpc barna terasz burkolat, referencia
    Terasz burkolás
    Gesztenyebarna kültéri faburkolat