WPC KIVITELEZÉS

WPC ÉS FA TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS, TELEPÍTÉS, LERAKÁS

Minőség | Megbízhatóság | Szakértelem

WPC TERASZBURKOLAT LERAKÁSA SZAKSZERŰEN

Mert a minőség, csupán döntés kérdése…

WPC vagy Fa teraszburkolat kivitelező, lerakó

Amikor fa vagy wpc teraszburkolat, esetleg kültéri padló lerakása témában keres az ember megfelelő és megbízható lerakót vagy kivitelezőt, hamar szembesülünk azzal, hogy ez a feladat a hagyományos szakmunkák közül, egyikhez sem köthető közvetlenül. A wpc teraszburkolatok lerakása, illetve telepítése során a termék sajátosságainak ismeretének birtokában szükséges a munkát elvégezni. Ezért javasoljuk, hogy a fa vagy wpc kivitelezés elvégzését bízza hozzáértő, erre a területre specializálódott, tapasztalt szakemberekre! 

WPC kivitelezés

Minőségi WPC kivitelezés, kültéri padló lerakása

Az általunk forgalmazott Fa és WPC kültéri teraszburkolatok még az alsóbb árkategóriában is jelentős tételt képviselnek. Azt valljuk, hogy a termékek minőségével, értékével összhangban kell állnia a kivitelezésnek és alap elvárás a szakszerű, időtálló kivitelezés. Néhány alkalommal azonban, mégis sajnos azt tapasztaljuk, hogy az “értékes”, minőségi teraszburkolat megvásárlását követően, a kivitelezési munkát, már nem feltétlenül profi, kifejezetten erre a területre specializálódott szakemberekre bízzák. Ebből sajnos gyakran komoly problémák keletkeznek, nem ritkán a burkolatok teljes mértékű, javíthatatlan károsodása az eredmény.

wpc teraszburkolat lerakása

WPC vagy Fa teraszburkolat kivitelező, lerakó

Amikor fa vagy wpc teraszburkolat, esetleg kültéri padló lerakása témában keres az ember megfelelő és megbízható lerakót vagy kivitelezőt, hamar szembesülünk azzal, hogy ez a feladat a hagyományos szakmunkák közül, egyikhez sem köthető közvetlenül. A wpc teraszburkolatok lerakása, illetve telepítése során a termék sajátosságainak ismeretének birtokában szükséges a munkát elvégezni. Ezért javasoljuk, hogy a fa vagy wpc kivitelezés elvégzését bízza hozzáértő, erre a területre specializálódott, tapasztalt szakemberekre! 

WPC teraszburkolat telepítés

Munkáinknál, legyen szó fa vagy wpc kivitelezésről, lerakásról –  kizárólag profi szerszámokkal és gépekkel dolgozunk, ügyelünk az ápolt megjelenésre, a pontos és tiszta munkavégzésre, ezzel is megalapozva a minőségi munkavégzést.

TERASZBURKOLÁS GONDOS ELŐKÉSZÜLETTEL

HOGYAN IS NÉZ KI NÁLUNK MINDEZ?

Ha felmerül Önben az igény WPC kivitelezést illetően,

nincs más teendő, mint azt jelezni felénk valamelyik elérhetőségünkön.

Megkeresése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd a feladat átbeszélését követően tájékoztatást adunk a kivitelezés menetéről és a körülbelül várható költségekről. Amennyiben az ár nagyságrendileg megfelel a megrendelői elképzeléseknek, minden esetben helyszíni felmérést javasolunk.

Időpontot egyeztetünk, hogy mikor lenne alkalmas Önnek a felmérés. A felmérés alkalmával képet kapunk a helyszíni körülményekről, a burkolandó alapterület méreteiről, formai kialakításáról. Igény esetén, egyeztetni tudunk a kapcsolódó szakmunkákkal, a szükséges együttműködésről.

A felmérést követően, a rögzített adatok szerint egy méretpontos alaprajz és burkolat kiosztási terv készül a burkolandó területről. A kiosztási terv jóváhagyása után, meghatározásra kerül egy végleges alapanyag szükséglet, illetve a munka teljes ismeretében egy fix kivitelezési ár.

Az elfogadott árajánlat után egy egyeztetett időpontban elvégezzük a feladatot. A munka befejeztével bízunk benne, hogy elégedett Megrendelőink táborát fogja Ön is bővíteni és hosszú időn keresztül sok örömteli pillanat helyszíne lesz az elkészült új terasz.
WPC TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS IGÉNY ESETÉN FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

WPC TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS, TELEPÍTÉS, LERAKÁS

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ részlet…

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

A WPC teraszburkolat rendszer, hordozó rétegének megválasztása egy igen fontos tényező a burkolat szakszerű telepítését és időtállóságát illetően, ezért minden esetben legyen körültekintő, vagy kérje ki hozzáértő szakember véleményét az alkalmasságot illetően. WPC teraszburkolatok kivitelezése, telepítése alkalmával a leggyakrabban előforduló hordozó rétegek:

  • vasalt-beton alap
  • kavics vagy zúzott-kő alap
  • önhordó, teherviselő alap-szerkezet
WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés beton alapra:

Minden esetben szükséges meggyőződni arról, hogy az alap felület megfelelően sík és szilárd-e. A hordozó felület egyenetlensége nem haladhatja meg a 15 mm-t. Ellenkező esetben a terület újra betonozása vagy kiegyenlítése szükséges. Fontos tényező, hogy a terület vízelvezetése biztosított legyen. (sajnos sok estben tapasztaljuk, hogy figyelmen kívül hagyják, pedig sok utólagosan jelentkező probléma elkerülhető lenne, ha a tervezés és kivitelezés alkalmával erre odafigyeltek volna)

A wpc teraszburkolat rendszerek tartozékaként megvásárolható „alátét profil” (alapidom), általánosan kimondható, hogy önmagában “teherviselő” szerkezeti elemként nem használható fel, teljes hosszában megtámasztást igényel. Amennyiben a hordozó réteg egyenetlensége szükségessé teszi, műanyag hézagoló lapkák használata megengedett, ezek elhelyezése maximum 25 cm-es közökkel szükséges.

A végső wpc teraszburkolat alapját képező alátét profilokat minden esetben rögzíteni szükséges. Az elhelyezési, kiosztási távolságok, az egyes wpc teraszburkolat rendszerek között eltérő lehet, azonban általánosságban elmondható, hogy körülbelül 35-40 cm. Az egyes elemek rögzítését hosszirányban,~80-90 cm-ként, a wpc profil keresztmetszetétől, illetve merevségétől függően szükséges elvégezni.

WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés kavics- vagy zúzott-kő alapra:

Közvetlenül és kizárólag kavics vagy zúzalék ágyra történő telepítése a burkolat rendszernek nem megengedett! Az alapidomokat minden esetben rögzíteni és alátámasztani szükséges, ezért ilyen esetben minimum 5 cm vastagságú betonlapok elhelyezése szükséges a kavics vagy zúzalék ágyra. A betonlapok kiosztásának teljes mértékben igazodnia kell az alapidomok kiosztásához a (a fent leírtak szerint) és teljes hosszában biztosítani szükséges az alapidomok megtámasztását, rögzíthetőségét.

WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés önhordó, teherviselő alap-szerkezetre:

A WPC teraszburkolat rendszert lehetőség van un. “önhordó” szerkezetre is telepíteni. Ennek feltétele, hogy a szerkezet – a felhasználás jellegéhez igazodóan – statikailag kellően szilárd és masszív legyen, melyet minden esetben erre a célra szakosodott szakemberrel ellenőriztessen. A szerkezet kialakításakor minden esetben szükséges figyelembe venni az alapidomok kiosztásával, illetve a wpc teraszburkolat megtámasztásával kapcsolatos szabályokat.

KORÁBBI MEGRENDELŐINK ÍRTÁK RÓLUNK

Örülök, hogy a minőségi szolgáltatás nem halt ki teljesen. Köszönet a precíz, pontos, tiszta munkavégzésért! Minden a megbeszéltek szerint történt. Amit ígértek, azt pontosan betartották, ami már nagyon ritka! Nagyon köszönöm!”

(Gábor, Gárdony)

„Imádjuk az új teraszunkat, melyet az M-TREND Hungary Kft.-nek köszönhetünk. Azóta – ha lehetőség van rá – minden családi rendezvényt a teraszon bonyolítunk, a kicsik és felnőttek nagy megelégedésére.”

(Erika, Biatorbágy)

„Hálás köszönet a segítőkész és korrekt szolgáltatásért, melyet teraszburkolatunk megvásárlásakor kaptunk. Sikerült megtalálnunk a számunkra megfelelő burkolatot, amit profi módon kiviteleztek is. Szívesen ajánlom másoknak is!”

(Pál, XXII. ker.)

WPC ÉS FA TERASZBURKOLAT

REFERENCIA MUNKÁINK

Fa teraszburkolat medence körül
Otthonos teraszburkolat megoldás - WPC teraszburkolat
Fa teraszburkolat erkélyen

BEJEGYZÉSEK WPC KIVITELEZÉS, LERAKÁS, TELEPÍTÉS TÉMÁBAN

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

Ha valaki kevésbé járatos a WPC teraszburkolat kivitelezés, vagy WPC teraszburkolat lerakás témában, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egyáltalán "Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?" A WPC teraszburkolat rendszer, hordozó rétegének megválasztása egy igen...

bővebben
WPC teraszburkolat kivitelezés

WPC teraszburkolat kivitelezés

Legyen szó fa-, vagy wpc teraszburkolat kivitelezési munkáról, sajnos sokak számára nem egyértelmű, hogy milyen szakemberhez  is forduljon, mivel a   hagyományos szakmunkák közül, egyikhez sem köthető közvetlenül a munka. Ha valamelyik szakmához mégis szeretnénk kötni...

bővebben