WPC KIVITELEZÉS

WPC ÉS FA TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS, TELEPÍTÉS, LERAKÁS

Minőség | Megbízhatóság | Szakértelem

WPC TERASZBURKOLAT LERAKÁSA SZAKSZERŰEN

Mert a minőség, csupán döntés kérdése…

WPC vagy Fa teraszburkolat kivitelezés, lerakás

A megálmodott fa vagy wpc teraszburkolat megvalósításának első lépése természetesen a megfelelő burkolat kiválasztása, azonban az értékes alapanyag önmagában még nem teljes biztosíték arra, hogy valóban azt az élményt fogja adni a teraszburkolat, amit elvárunk tőle. Legyen szó akár fa-, akár wpc teraszburkolatról, rendkívül fontos a minőségi, szakszerű kivitelezés, lerakás.  Mindezek ismeretében jöhet is a következő feladat, a megfelelő, megbízható fa- vagy wpc teraszburkolat kivitelező kiválasztása. Amikor azonban elkezd az ember wpc teraszburkolat telepítés, vagy kültéri padló lerakása témában keresgélni, hamar szembesül azzal, hogy ez a feladat a hagyományos szakmunkák közül, egyikhez sem köthető közvetlenül. Kihez lehet akkor fordulni, ki végez ilyen munkát?

WPC kivitelezés

WPC teraszburkolat kivitelező, lerakó választása

A kérdés tehát jogosan merül fel, hogy kihez is lehet akkor fa- vagy WPC kivitelezés témában fordulni? Magyarországon körülbelül 12-15 éve jelentek meg az első wpc teraszburkolatok, melyek magukkal hozták a wpc teraszburkolat telepítés, lerakás igényét is. Az anyag jellegéből adódóan és a megmunkálásához szükséges faipari szerszámokból eredően leginkább ez a terület az asztalos szakmához köthető és ezért is alakult úgy, hogy jellemzően ebből a körből fejlődtek ki a fa- vagy wpc burkolatok telepítésére specializálódott szakemberek, kivitelező csapatok. Az építőipari kivitelezéseknek ez csupán egy elég kis szegmense, ezért kevesen specializálódtak erre a területre, így ajánlott körültekintőnek lenni, és olyan szakemberre bízni a munkát, aki  valóban járatos a fa- vagy WPC teraszburkolatok telepítésében. Ahogy az sajnos lenni szokott, a termékek népszérűsödése meghozta, hogy egyre több vállalkozó vág bele ilyen jellegű feladat elvégzésébe, azonban sajnos sok esetben tapasztaljuk, hogy a szükséges hozzáértés és tapasztalatlanság hiányában, az értékes burkolat, egy silány rossz minőségű telepítéssel párosul, gyakran visszafordíthatatlan hibákkal, és a megálmodott terasz, könnyen bosszúságok forrásává válhat.

wpc teraszburkolat lerakása

Minőségi WPC kivitelezés, kültéri padló lerakása

Az általunk forgalmazott Fa és WPC kültéri teraszburkolatok még az alsóbb árkategóriában is jelentős tételt képviselnek. Azt valljuk, hogy a termékek minőségével, értékével összhangban kell állnia a kivitelezésnek és alap elvárás a szakszerű, időtálló kivitelezés. A wpc teraszburkolatok lerakása, illetve telepítése során a termék sajátosságainak ismeretének birtokában szükséges a munkát elvégezni. Ezért javasoljuk, hogy a fa vagy wpc kivitelezés elvégzését bízza hozzáértő, erre a területre specializálódott, tapasztalt szakemberekre! Mi ebben is tudunk segíteni! A nálunk vásárolt fa- vagy WPC teraszburkolat kivitelezési, lerakási munkáját kiemelt prioritással igyekszünk kezelni és biztos lehet abban, hogy az értékes teraszburkolata szakszerű, minőségi kivitelezésben részesül, a megálmodott terasz egy valódi élmény legyen az Ön számára.

WPC teraszburkolat telepítés

Munkáinknál, legyen szó fa vagy wpc kivitelezésről, lerakásról –  kizárólag profi szerszámokkal és gépekkel dolgozunk, ügyelünk az ápolt megjelenésre, a pontos és tiszta munkavégzésre, ezzel is megalapozva a minőségi munkavégzést.

Ne tartozzon azok közé, akik az “értékes”, minőségi teraszburkolat megvásárlását követően, a kivitelezési munkát, már nem feltétlenül profi, kifejezetten erre a területre specializálódott szakemberekre bízzák, mert ebből sajnos gyakran komoly problémák keletkeznek, nem ritkán a burkolatok teljes mértékű, javíthatatlan károsodása az eredmény.

TERASZBURKOLÁS GONDOS ELŐKÉSZÜLETTEL

HOGYAN IS NÉZ KI NÁLUNK MINDEZ?

Ha felmerül Önben az igény WPC kivitelezést illetően,

nincs más teendő, mint azt jelezni felénk valamelyik elérhetőségünkön.

Megkeresése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd a feladat átbeszélését követően tájékoztatást adunk a kivitelezés menetéről és a körülbelül várható költségekről. Amennyiben az ár nagyságrendileg megfelel a megrendelői elképzeléseknek, minden esetben helyszíni felmérést javasolunk.

Időpontot egyeztetünk, hogy mikor lenne alkalmas Önnek a felmérés. A felmérés alkalmával képet kapunk a helyszíni körülményekről, a burkolandó alapterület méreteiről, formai kialakításáról. Igény esetén, egyeztetni tudunk a kapcsolódó szakmunkákkal, a szükséges együttműködésről.

A felmérést követően, a rögzített adatok szerint egy méretpontos alaprajz és burkolat kiosztási terv készül a burkolandó területről. A kiosztási terv jóváhagyása után, meghatározásra kerül egy végleges alapanyag szükséglet, illetve a munka teljes ismeretében egy fix kivitelezési ár.

Az elfogadott árajánlat után egy egyeztetett időpontban elvégezzük a feladatot. A munka befejeztével bízunk benne, hogy elégedett Megrendelőink táborát fogja Ön is bővíteni és hosszú időn keresztül sok örömteli pillanat helyszíne lesz az elkészült új terasz.

WPC TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS IGÉNY ESETÉN FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

WPC TERASZBURKOLAT KIVITELEZÉS, TELEPÍTÉS, LERAKÁS

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ részlet…

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

A WPC teraszburkolat rendszer, hordozó rétegének megválasztása egy igen fontos tényező a burkolat szakszerű telepítését és időtállóságát illetően, ezért minden esetben legyen körültekintő, vagy kérje ki hozzáértő szakember véleményét az alkalmasságot illetően. WPC teraszburkolatok kivitelezése, telepítése alkalmával a leggyakrabban előforduló hordozó rétegek:

  • vasalt-beton alap
  • kavics vagy zúzott-kő alap
  • önhordó, teherviselő alap-szerkezet
WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés beton alapra:

Minden esetben szükséges meggyőződni arról, hogy az alap felület megfelelően sík és szilárd-e. A hordozó felület egyenetlensége nem haladhatja meg a 15 mm-t. Ellenkező esetben a terület újra betonozása vagy kiegyenlítése szükséges. Fontos tényező, hogy a terület vízelvezetése biztosított legyen. (sajnos sok estben tapasztaljuk, hogy figyelmen kívül hagyják, pedig sok utólagosan jelentkező probléma elkerülhető lenne, ha a tervezés és kivitelezés alkalmával erre odafigyeltek volna)

A wpc teraszburkolat rendszerek tartozékaként megvásárolható „alátét profil” (alapidom), általánosan kimondható, hogy önmagában “teherviselő” szerkezeti elemként nem használható fel, teljes hosszában megtámasztást igényel. Amennyiben a hordozó réteg egyenetlensége szükségessé teszi, műanyag hézagoló lapkák használata megengedett, ezek elhelyezése maximum 25 cm-es közökkel szükséges.

A végső wpc teraszburkolat alapját képező alátét profilokat minden esetben rögzíteni szükséges. Az elhelyezési, kiosztási távolságok, az egyes wpc teraszburkolat rendszerek között eltérő lehet, azonban általánosságban elmondható, hogy körülbelül 35-40 cm. Az egyes elemek rögzítését hosszirányban,~80-90 cm-ként, a wpc profil keresztmetszetétől, illetve merevségétől függően szükséges elvégezni.

WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés kavics- vagy zúzott-kő alapra:

Közvetlenül és kizárólag kavics vagy zúzalék ágyra történő telepítése a burkolat rendszernek nem megengedett! Az alapidomokat minden esetben rögzíteni és alátámasztani szükséges, ezért ilyen esetben minimum 5 cm vastagságú betonlapok elhelyezése szükséges a kavics vagy zúzalék ágyra. A betonlapok kiosztásának teljes mértékben igazodnia kell az alapidomok kiosztásához a (a fent leírtak szerint) és teljes hosszában biztosítani szükséges az alapidomok megtámasztását, rögzíthetőségét.

WPC teraszburkolat telepítés, kivitelezés önhordó, teherviselő alap-szerkezetre:

A WPC teraszburkolat rendszert lehetőség van un. “önhordó” szerkezetre is telepíteni. Ennek feltétele, hogy a szerkezet – a felhasználás jellegéhez igazodóan – statikailag kellően szilárd és masszív legyen, melyet minden esetben erre a célra szakosodott szakemberrel ellenőriztessen. A szerkezet kialakításakor minden esetben szükséges figyelembe venni az alapidomok kiosztásával, illetve a wpc teraszburkolat megtámasztásával kapcsolatos szabályokat.

KORÁBBI MEGRENDELŐINK ÍRTÁK RÓLUNK

Örülök, hogy a minőségi szolgáltatás nem halt ki teljesen. Köszönet a precíz, pontos, tiszta munkavégzésért! Minden a megbeszéltek szerint történt. Amit ígértek, azt pontosan betartották, ami már nagyon ritka! Nagyon köszönöm!”

(Gábor, Gárdony)

„Imádjuk az új teraszunkat, melyet az M-TREND Hungary Kft.-nek köszönhetünk. Azóta – ha lehetőség van rá – minden családi rendezvényt a teraszon bonyolítunk, a kicsik és felnőttek nagy megelégedésére.”

(Erika, Biatorbágy)

„Hálás köszönet a segítőkész és korrekt szolgáltatásért, melyet teraszburkolatunk megvásárlásakor kaptunk. Sikerült megtalálnunk a számunkra megfelelő burkolatot, amit profi módon kiviteleztek is. Szívesen ajánlom másoknak is!”

(Pál, XXII. ker.)

WPC ÉS FA TERASZBURKOLAT

REFERENCIA MUNKÁINK

Teraszburkolat - medence mellett
Hangulatos teraszburkolat megoldás - TrendDeck WPC burkolat
teraszburkolat - szigetelt födémen

BEJEGYZÉSEK WPC KIVITELEZÉS, LERAKÁS, TELEPÍTÉS TÉMÁBAN

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?

Ha valaki kevésbé járatos a WPC teraszburkolat kivitelezés, vagy WPC teraszburkolat lerakás témában, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egyáltalán "Milyen alapra telepíthető WPC teraszburkolat?" A WPC teraszburkolat rendszer, hordozó rétegének megválasztása egy igen...

bővebben
WPC teraszburkolat kivitelezés

WPC teraszburkolat kivitelezés

Legyen szó fa-, vagy wpc teraszburkolat kivitelezési munkáról, sajnos sokak számára nem egyértelmű, hogy milyen szakemberhez  is forduljon, mivel a   hagyományos szakmunkák közül, egyikhez sem köthető közvetlenül a munka. Ha valamelyik szakmához mégis szeretnénk kötni...

bővebben