UPM ProFi Piazza WPC teraszburkolat

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

UPM ProFi Piazza
TÖMÖR WPC TERASZBURKOLAT

Fa hatású megjelenés, tömör burkolat profil, ellenálló felület...

A Németországban gyártott UPM ProFi Piazza tömör teraszburkolat, egy rendkívül modern, megjelenését tekintve, egyedi fahatású textúrával ellátott, tömör WPC teraszburkolat. Kategóriájában kiemelkedő ellenállással rendelkezik a különféle szennyeződések és időjárási hatásokkal szemben. Az UPM Profi Piazza tömör teraszburkolat ideális választás, ha különösen nagy felületi ellenállásra van szükség. A burkolat ellenáll az intenzív vizes környezetnek (pl. uszodai felhasználás, vagy otthoni medencék körüli burkolat), vagy akár egyéb ital, netán olajos, zsíros szennyeződés okozta kihívásnak.

Az UPM ProFi Piazza alapanyagát tekintve szintén kiemelkedő tulajdonsággal bír a fenntarthatóság jegyében, mivel 75%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz.

UPM ProfiDeck logó

Burkolat profil

15.440 Ft + ÁFA/4 m-es szál

26.595 Ft + ÁFA/m²

MIÉRT AZ UPM ProFi Piazza TERASZBURKOLAT?

Z

Egyedi fahatású megjelenés

Z

Magas színtartósság

Z

Könnyen tisztítható

Z

Teljesen víztaszító

Z

Tömör profil szerkezet

modern, hangulatos UPM profideck wpc teraszburkolat
Könnyen tisztítható wpc teraszburkolat

KÖNNYEN
TISZTÍTHATÓ

Az UPM ProFi Piazza teraszburkolat felülete zárt, rendkívül ellenálló, könnyen tisztán tartható. Eltérően a hagyományos wpc burkolatok felcsiszolt, kefézett felületeihez képest nincs semmilyen felületi nedvszívása a burkolatnak.

Magas uv ellenállóság, színtartó wpc burkolat

SZÍNÉT
MEGTARTJA

Az UPM ProFi Piazza új dimenziót nyit a szín-tartósság terén. A burkolat alapanyaga magas UV álló képességű és nem tartalmaz lignint, ami a hagyományos fa és WPC alapanyagú termékeknél a napsugárzás hatására szürküléshez, színváltozáshoz vezet.

Kellemes érzetet nyújtó wpc teraszburkolat megoldás

KELLEMES
ÉRZETET NYÚJT

Az UPM ProFi Piazza teraszburkolat egyik alap összetevője a magas teljesítményű és kiváló minőségű polipropilén. Ennek köszönhetően a rendkívüli ellenálló képességén túl, felülete egyedülállóan kellemes érzetet kölcsönöz, akár mezítláb is.

wpc burkolat - környezetbarát megoldás

ELLENÁLLÓ
FELÜLET

Az UPM ProFi Piazza teraszburkolat  különleges anyagkeveréke kimagasló ütésállósággal rendelkezik. Ellenállóságát megőrzi minden évszakban, legyen akár egy melegebb, nyári időszak, vagy éppen egy hidegebb téli időszak. 

Választható UPM Profi Piazza kültéri burkolat színek

Őszies barna UPM profideck wpc teraszburkolat

Brazil Dió
tömör WPC burkolat

gesztenye barna UPM profideck wpc teraszburkolat

Kaliforniai Tölgy
tömör WPC burkolat

kő-szürke UPM profideck wpc teraszburkolat

Csíkos Ében
tömör WPC burkolat

világos szürke UPM profideck wpc teraszburkolat

Ezüstös Teak
tömör WPC burkolat

UPM ProFi PIAZZA
Kiemelkdő ellenállás a foltokkal szemben

A modern megjelenésű valamint egyedi fahatású, tartós és alacsony fenntartási költségű UPM ProFi Piazza ideálisan alkalmazható kültéren, kiváló megoldást nyújt kerti építmények, belső udvarok, teraszok, kikötők, gyalogutak, valamint más, különleges igénybevételnek kitett felületek burkolására. Kiváló választás mindazoknak akik egy rendkívül tartós, külső hatásoknak ellenálló, valóban környezettudatos szemlélettel kialakított kültéri wpc teraszburkolat megoldást keresnek. A Piazza Teraszburkolat család különleges ellenálló képessége a szennyeződések ellen abban rejlik, hogy a burkolat profil külső felületét egy speciális réteggel vonták körbe, melynek felülete a hagyományos WPC teraszburkolatokal ellentétben egy teljesen zárt, a nedvesség felszívódását teljesen meggátló felületet biztosít a burkolat számára. Ennek a rétegnek köszönhetően, a burkolat nem csak a nedvesség ellen biztosít fokozott ellenállóságot, hanem  kölönböző zsíros, olajos, vagy egyéb kilöttyenő italok okozta foltok maradéktalan eltávolítását is segíti.

UPM ProFi PIAZZA
WPC teraszburkolat rendszer bemutatása

Az UPM ProFi Piazza teraszburkolat további előnye, hogy gondos mérnöki és fejlesztői munka eredményeként egy jól felépített rendszer kiegészítő elem kinálattal rendelkezik, ezért az UPM ProFi burkolat családok széles körben felhasználhatóak. Ennek eredményeként számtalan egyedi környezetben van lehetőség az Piazza teraszburkolat telepítésre, átgondolt gyári megoldások alkalmazásával.

UPM ProFi Piazza – Tömör WPC teraszburkolat

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

UPM ProfiDeck - burkolat profil

Burkolat profil

25 x 140 x 4000 mm  Tömör profil szerkezet egyoldalas fahatású felület

11,2 kg / szál

UPM ProfiDeck - lépcső profil

Egyenes oldaltakaró

12 x 66 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet kétoldalas mikro és makro bordás felület

2,8 kg / szál

UPM ProfiDeck - alátét profil

Alátét profil

40 x 60 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet burkolattal színazonos

6,0 kg / szál

UPM ProfiDeck - rögzítő klipsz

Rögzítő klipsz

Szín-azonos kompozit “T” kapocs, csavarral

6,0 mm-es burkolatok közötti távolság

100 db / doboz

28 m² MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG

Az UPM ProFi Piazza teraszburkolat rendszert nem tartjuk folyamatos raktár készleten, ezért a várható szállítási idő, megrendeléstől számított 2-3 hét. A termék elérhetőségéről és készletéről előzetesen tájékoztatást adunk. Kérjük vegye figyelembe, hogy az árlistában feltüntetett kedvezményes WPC teraszburkolat rendszer elem árak minimum 28 m²  (1 db rakat) rendelési mennyiség esetén érvényesek.

KEDVEZMÉNYES UPM ProFi Piazza  ÁRAK

Akciós WPC teraszburkolat

Az akciós árak 2020. február 01-től érvényesek, visszavonásig, minimum 28 m2 rendelés esetén!

UPM ProfiDeck - akciós árak

Az árlista táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák!

MÉG TÖBB AZ UPM PROFI Piazza TERASZ BURKOLATRÓL

A UPM ProFi Piazza kültéri teraszburkolat a 2020-as év újdonsága, megjelenése, felületi struktúrája teljes mértékben megfelel a legújabb trendeknek. Különös előnye más kompozit kültéri burkolatokkal szemben, hogy egyáltalán nem rendelkezik felületi nedvszívással sem, ezért folyadékok, bor, olaj stb. egyszerűen letörölhetőek a felületről anélkül, hogy foltot hagynának. Az UPM Profi Piazza S1 profil esetében – a költséghatékonyság jegyében -, a felületi struktúrát kapott, ezért a felhasználása elsősorban, a klasszikus teraszburkolatként javasolt. Egyedi megjelenése és ellenálló képessége azonban lehetővé teszi a hagyományos lakossági alkalmazás mellett, a nagyobb igénybevételű közösségi területeken történő felhasználását is.

UPM Profi Piazza
REFERENCIA MUNKÁINK

Stég burkolása UPM Profi Piazza teraszburkolattal
Sötétbarna fahatású tömör WPC teraszburkol
Világos szürke fa hatású tömör WPC teraszburkolatl