WPC teraszburkolatok

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

AKCIÓS WPC TERASZBURKOLAT

WPC TERASZBURKOLATOK

A wpc teraszburkolat…

A WPC (Wood Plastic Composite) teraszburkolatok, mint az elnevezésük is mutatja, többnyire fa és műanyag keverékekből készült kültéri burkolatok, melyek megjelenésükben és profil kialakításukban hasonlítanak a természetes fa burkolatokhoz. A faanyag és a műanyag olyan társítása ez, ahol a fa előnyös tulajdonságait ötvözik a műanyagok pozitív tulajdonságaival, kialakítva ezzel egy alternatív, modern alapanyagot.  Ennek az anyagnak köszönhetően jöttek létre, a köztudatban WPC teraszburkolat néven elterjedt burkolatok.

Hangulatos wpc teraszburkolat
Kültéri wpc teraszburkolat
Medence körüli wpc burkolat

MIÉRT WPC TERASZBURKOLAT?

Z
Környezetbarát
Z
Modern megjelenés
Z
Minimális karbantartás
Z
Időtálló megoldás
Z
nincs repedés, szálkásodás
Z
rejtett rögzítési lehetőség
A speciális és viszonylag homogén anyag-összetételüknek köszönhetően – a hagyományos fa teraszburkolatokkal szemben – nincs repedés, szálkásodás, szürkülés és egyéb olyan nem kívánatos tulajdonság, mely  a természetes faanyagok estében – az alapanyag sajátosságaiból eredően – sajnos gyakori. A WPC teraszok felületkezelést, rendszeres ápolást nem igényelnek, karbantartásuk szinte minimális. Amellett, hogy kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, a környezetet is kímélik, mivel többnyire újrahasznosított anyagokból készülnek. A WPC kültéri burkolatokban nincsenek sem csomók, sem egyéb kiejtendő  hibák. Ennek eredményeként kevesebb hulladék keletkezik, jobb kihozatal érhető el. A WPC burkolat rendszerek többsége olyan rejtett rögzítési megoldást kínál, melynek következtében a felületen egyáltalán nem látható rögzítés. A megjelenést és a komfort érzetet is növelve ezáltal.  A WPC, mint kompozit kültéri burkolat, általánosságban elmondható, hogy évszaktól függetlenül, egész évben ellenáll a változó időjárási körülményeknek.

ISMERJE MEG

WPC TERASZBURKOLAT KÍNÁLATUNKAT

TrendDeck
TrendDECK
„Elegáns megjelenés, magas minőség, kedvező ár…” A Trend DECK teraszburkolat rendszer a távol-keleti gyártók egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb kapacitású WPC burkolat gyárából származik. A WPC burkolat alap összetevőit tekintve bambuszrost és műanyag keverékéből, egészen pontosan 60%-ban bambuszrostból, 30%-ban polietilénből és 10%-ban egyéb adalékanyagból készül.
UPM
UPM – ProFiDECK
„Magas ellenálló képesség, modern színvilág…” A Finn székhelyű UPM anyacég – sok egyéb környezettudatos és innovatív terméke között- kiemelkedő, nagy részben újra hasznosított alapanyagokból előállított UPM ProFiDeck kültéri teraszburkolat rendszer. Gyártása Finnországban (mely elsősorban a skandináv országokat szolgálja ki) és Németországban történik, magas minőségi keretrendszeren belül.
MYWPC
MyWPC
„Különleges anyagkeverék, egyedi megjelenés…” A My WPC teraszburkolat család a távol keleti (kínai) gyártók egyik kiemelkedő, egyedi megjelenésű terméke. A hangsúlyt a “több tónusú” felület kialakítására helyezték, ezáltal egy saját fejlesztésű és szabadalmaztatott speciális technológiájának köszönhetően a WPC burkolat tejes keresztmetszetében kevert, több tónusú, így a hagyományos teraszburkolatokkal ellenben, egyedi és még természetesebb a megjelenés.
StandardDeck
StandardDECK
„Hagyományos megjelenés, kedvező ár…” A Standard Deck wpc teraszburkolat, a távol keleti (kínai) kültéri járólap megoldások között egy igen népszerű, hagyományos felületi struktúrával és légkamrás profil szerkezettel ellátott kültéri burkolat. Alapanyag összetételét illetően bambuszrostot és polietilént, valamint néhány százalék egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.
Timbertech
Timbertech – Twinfinish
„Tömör profil kialakítás, természetes megjelenés…” A TimberTech cég, élen jár a kiváló minőségű teraszburkolatok, korlátok és WPC kerítés megoldások gyártásában, fejlesztésében és értékesítésében. Székhelye az Ohio állambeli Wilmingtonban van és az egyik legnagyobb WPC gyártó a világon. Lehet az lakossági, irodai vagy szabadidős létesítmény, a TimberTech termékei között biztosan megtalálható az igényeinek tökéletesen megfelelő WPC burkolat.
fiberon
Fiberon – HORIZON
„Magas ellenálló képesség, fa erezetű felület, természetes és elegáns megjelenés…” Az Amerikából származó Fiberon teraszburkolatok a WPC piac egyik legkiemelkedőbb terméke. A gyártás során egyedülálló technológiákat alkalmaznak,melyek biztosítják a kiváló minőségű készterméket. A teraszburkolat tömör profil kialakítású és egy speciális un. “perma-tech” réteggel van körbe vonva.

NEM TUDJA MELYIK KÜLTÉRI TERASZBURKOLATOT VÁLASSZA?

Ha nem tudja, hogy melyik teraszburkolatot válassza vagy segítségre lenne szükség a döntésben, forduljon hozzánk bizalommal. Keressen minket elérhetőségünk egyikén, hogy segíthessünk megvalósítani elképzeléseit. Mert a minőség, csupán döntés kérdése…

REFERENCIA MUNKÁINK

Wpc barna terasz burkolat, referencia
Terasz burkolás
Gesztenyebarna kültéri faburkolat