ProFiDeck

WPC teraszburkolat rendszer

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

UPM PROFIDECK – WPC TERASZBURKOLAT

Magas ellenálló képesség, modern színvilág…

A finn székhelyű UPM anyacég – sok egyéb környezettudatos és innovatív terméke között – kiemelkedő,  a nagy részben újra hasznosított alapanyagokból előállított UPM ProFiDeck kültéri teraszburkolat rendszer. Gyártása Finnországban (mely elsősorban a skandináv országokat szolgálja ki) és Németországban történik, magas minőségi keretrendszeren belül.

A hosszú távú kültéri használatra kifejlesztett kompozit legfontosabb összetevői a papír- és címke gyártásnál keletkezett felesleg, illetve a hozzá adott műanyag polimerek.

Burkolat profil 14.173 Ft + ÁFA/4 m-es szál 22.712 Ft + ÁFA/m²

MIÉRT A PROFIDECK TERASZBURKOLAT?

Z
Stílusos megjelenés
Z
Harmóniában áll a természettel
Z
Minden évszakban ellenáll az időjárási körülményeknek
Z
Kopásálló, nem szálkásodik
Z
Időtálló szépség

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Az UPM ProFiDeck teraszburkolat felülete zárt, rendkívül ellenálló, könnyen tisztán tartható. Eltérően a hagyományos wpc burkolatok felcsiszolt, kefézett felületeihez képest nincs semmilyen felületi nedvszívása a burkolatnak.

0% LEJTÉS

Mivel az UPM ProFiDeck teraszburkolat felülete zárt és nedvesség taszító, a rendszer olyan felületek burkolására is alkalmas, ahol a vízelvezetéshez szükséges lejtés nem biztosított.

SZÍN-TARTÓ

Az UPM ProFiDeck új dimenziót nyit a szín-tartósság terén. A burkolat alapanyaga UV álló és nem tartalmaz lignint, ami a hagyományos fa alapanyagú termékeknél a napsugárzás hatására szürküléshez vezet.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Az UPM ProFiDeck teraszburkolat rendszer széles elem kínálata úgy lett kialakítva, hogy a burkolat telepítése egyszerűen és könnyen elvégezhető, legyen szó teraszról, járdáról, medence körüli burkolatról, vagy lépcsőről.

KELLEMES ÉRZETET NYÚJT

Az UPM ProFiDeck teraszburkolat alap összetevője a magas teljesítményű polipropilén. Ennek köszönhetően a rendkívüli ellenálló képességén túl, felülete egyedülállóan kellemes érzetet kölcsönöz.

KÖRNYEZETBARÁT

Az UPM ProFiDeck teraszburkolat  fő összetevői  pari eljárások maradék anyagaiból származó speciálisan válogatott és újra hasznosított cellulóz rostok valamint polimerek. A burkolat nem tartalmaz sem PVC-t sem toxikus anyagokat.

Választható UPM ProfiDECK kültéri burkolat színek

ŐSZIES-BARNA WPC BURKOLAT

GESZTENYEBARNA WPC BURKOLAT

KŐSZÜRKE WPC BURKOLAT

BETON-SZÜRKE WPC BURKOLAT

UPM ProFiDeck kültéri teraszburkolat

Időtálló megoldás

A stílusos, tartós és alacsony fenntartási költségű UPM ProFiDeck ideálisan alkalmazható kültéren, kiváló megoldást nyújt kerti építmények, belső udvarok, teraszok, kikötők, gyalogutak, valamint más, különleges igénybevételnek kitett felületek burkolására. Kiváló választás mindazoknak akik egy rendkívül tartós, külső hatásoknak ellenálló, valóban környezettudatos szemlélettel kialakított kültéri wpc teraszburkolat megoldást keresnek.

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

Burkolat profil
28 x 150 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet kétoldalas mikro / makro bordás felület 11,2 kg / szál
Lépcső profil
68 x 110 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet kétoldalas felhasználás / mikro bordás felület 11,2 kg / szál
Alátét profil
40 x 60 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet burkolattal színazonos 6,0 kg / szál
Egyenes oldaltakaró
12 x 66 x 4000 mm légkamrás profil szerkezet kétoldalas mikro és makro bordás felület 2,8 kg / szál
Rögzítő klipsz
Szín-azonos kompozit “T” kapocs, csavarral 6,0 mm-es burkolat távolság 100 db / doboz
Alapidom rögzítő
8,0 x 100 mm horganyzott tölcsér peremes beütőék 100 db / doboz

20 m² MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG

Az UPM ProFiDeck teraszburkolat rendszert nem tartjuk folyamatos raktár készleten, ezért a várható szállítási idő, megrendeléstől számított 2-3 munkanap. A termék elérhetőségéről és készletéről előzetesen tájékoztatást adunk. A feltüntetett WPC árak minimum 20 m² rendelési mennyiség esetén érvényesek.

RÉSZLETES ÁRLISTA UPM PROFIDECK TERASZBURKOLAT

MÉG TÖBB AZ UPM PROFIDECK TERASZ BURKOLATRÓL

A UPM ProFiDeck kültéri burkolat a felhasznált alapanyagok és technológiának köszönhetően rendkívül strapabíró, időtálló burkolat. Különös előnye más kompozit kültéri burkolatokkal szemben, hogy egyáltalán nem rendelkezik felületi nedvszívással sem, ezért folyadékok, bor, olaj stb. egyszerűen letörölhetőek a felületről anélkül, hogy foltot hagynának. Profil kialakítása kétoldalas felhasználást eredményez, így akár “mikro” akár “makro” bordázatú megjelenés is kialakítható. Rendkívül ellenálló, ajánlott lakossági és közületi felhasználásra egyaránt.

REFERENCIA MUNKÁINK