Thermo Kőris
Fa teraszburkolatok

Értékesítés | Szaktanácsadás | Kivitelezés

Thermo Kőris
kültéri faburkolat

Elegáns megjelenés, stílusos rajzolat

A hazai piacon fellelhető egyik legértékesebb fa teraszburkolat. Egyedi rajzolata, évgyűrű vonalai rendkívüli elegáns és otthonos megjelenést biztosítanak. Az európai kőris hazája jellemzően Közép-Európa, egészen az eurázsiai övezetig. Ez a hazai lombos fa 35 méteri magasra is megnőhet, melynek köszönhetően alkalmas változatos és értékes termékek, így például fa teraszburkolat előállítására is. A kültéri felhasználás nagy igénybevétel minden fából készült termék esetében. Az időjárás kedvezőtlen hatásaival szembeni ellenállás javítása érdekében egy speciális un. “thermo” kezelésnek vetik alá az alapanyagot. A termikus kezelés által erőteljesen megváltozik a fa szerkezete: kiváló stabilitással, lényegesen jobb biológiai tartóssággal és csekélyebb nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, mint a szokványos faanyagok. Eredeti színe világosbarna sötét béllel. A hőkezelés hatására egy homogén sötét alapszínt vesz fel a faanyag, ahol az évgyűrűk kontúrja szépen kirajzolódik. Megjelenése rendkívül esztétikus, és talán nem túlzás, hogy az egyik legszebb rajzolat képet nyújtó kültéri faburkolat.

FSC2

Thermo Kőris

Burkolat profil

3 230 Ft + ÁFA / folyóméter

26 906 Ft + ÁFA/m²

MIÉRT A THERMO KŐRIS FA TERASZBURKOLAT?

Z
egyedi profilkialakítás
Z
rendkívül elegáns megjelenés
Z
európai fafaj
Z
rejtett rögzitési lehetőség
Fa teraszburkolat kültérre

Választható teraszburkolat profilok

Kiegészítő elem padlóhoz

Soft-line
Fa teraszburkolat profil

Synus wpc

Synus-line
Fa teraszburkolat profil

KIEMELKEDIK A TÖMEGBŐL

Thermo Kőris „Soft-line”

Ha szereti az egyszerűbb formákat és a fa természetes erezetét szeretné inkább látni, akkor a Thermo Kőris „soft-line” teraszburkolat profil lehet az Ön számára a megfelelő választás. Oldalsó élkialakítása lehetővé teszi a praktikus „Profix2” rögzitő klipsz alkalmazását, melynek köszönhetően a telepítése egyszerűbb és nincsenek látható csavarok a felületen.

Thermo Kőris „Synus-line”

Ha nem tetszik Önnek a hagyományos mikro bordás felület, hanem valami egyedi megjelenésre vágyik, akkor kiváló választás lehet a Thermo Kőris „synus-line” teraszburkolat. Felülete egyedi „synus” hullámokat idéző rendkívül karakteres megjelenést biztosít, mellyel kiemelkedik a tömegből, és egy igazán egyedi teraszburkolat kép valósítható meg.

RENDSZER ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK

Kiegészítő elem fa padlóhoz

„Soft-line” - burkolat profil

145 x 25 x 2900 mm légkamrás profil szerkezet egyoldalas mikro bordás/szálcsiszolt felület 16,1 kg / szál
Barna színű fa teraszburkolat

Alátét profil

45 x 70 x 3660 mm hossztoldott trópusi fa tömör, bordás felület tartós fa alapidom

Olaj kültéri burkolathoz

Felületkezelő olaj

“Plege” színtelen kültéri teraszburkolat kezelő olaj 0,75, 2,5,5,0 literes kiszerelés
Csavarok

Terasz csavar

5,5 x 50 mm “antikbarna” A4 saválló, prémium minőségű terasz csavar “torx” fej
Barna, kiegészítő elem

Profix2 rögzítő

Profix2 műanyag rejtett teraszburkolat rögzítő kapocs 200 db / doboz csavar nélkül
Alapidom, wpc

Alapidom rögzítő

8,0 x 100 mm horganyzott tölcsér peremes beütőék 100 db / doboz

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI ALAPANYAG

A nálunk vásárolt Thermo Kőris fa teraszburkolat profilokat kizárólag első osztályú készletekből kínáljuk. A garantált minőség érdekében kiszállítás előtt egyesével újra átválogatjuk az egyes burkolatokat, elemeket, hogy Ön kizárólag prémium terméket kaphasson!

KEDVEZMÉNYES Thermo Kőris  ÁRAK
Akciós Fa teraszburkolat

Az akciós árak 2020. március 01-től érvényesek, visszavonásig, minimum 20 m2 rendelés esetén!

UPM ProfiDeck - akciós árak

Az árlista táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák!

AMIT TUDNI KELL A FA TERASZBURKOLATOKRÓL

A gyártásból kikerülő kezeletlen Thermo Kőris fa teraszburkolat profil színe sötét-barna. Kültéri felhasználás során, az időjárás és fény hatására a színe erősen sötétedik, majd ezüst-szürke árnyalatba fordul. Ennek oka – melyet sokan nem tudnak – egészen egyszerű. A fa, mint alapanyag “lignint” tartalmaz, ami fény hatására szürkül. Ez a jelenség sajnos nem elkerülhető, mivel a fának egy alap összetevője a lignin, a folyamat pedig természetes. A “szürkülés” bekövetkezésének ideje kitolható különböző, kimondottan erre a célra alkalmas kültéri felületkezelő olajokkal, de el nem kerülhető. A rendszeres felületkezelés elvégzése nem csak esztétikai szempontból ajánlott. A teraszburkolat kezelése szükséges a faanyag tartóssága és időt-állósága megőrzése érdekében. A felületkezelő anyagok fejlődésével, mára már több cég kínálatában is elérhetőek olyan anyagok, melyek hatására – állapottól függően – szükség esetén megújítható a kültéri faburkolat természetes megjelenése.

Szürke kültéri burkolatok

REFERENCIA MUNKÁINK

Teraszburkolat - medence mellett
Hangulatos teraszburkolat megoldás - TrendDeck WPC burkolat
teraszburkolat - szigetelt födémen